Vantaan Tanssitaitoyhdistys ry on perustettu syksyllä 2005. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää jäsentensä tanssi- ja liikuntaharrastusta, fyysistä kuntoa ja terveyttä. Tarkoituksena on ennen kaikkea olla yhdessä, tanssia ja jakaa tanssiharrastusta. Pyrimme järjestämään myös muutakin vapaa-ajan ohjelmaa. Meillä on joulujuhla vuosittain ja olemme tehneet tanssireissuja lähistön tanssipaikoille yhteiskuljetuksena.

Meille voit tulla sellaisena kuin olet: yksin tai parin kanssa, osaat ennestään tanssia tai et. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita, tulet vain tunnin alkaessa paikalle. Voit osallistua niille tunneille, joille haluat.

Jos haluat osallistua toimintaamme säännöllisesti, kannattaa liittyä jäseneksi.Vuoden jäsenmaksu on on 20 € ja syyskaudella loppuvuodeksi liittyvälle  uudelle jäsenelle 10 €. Jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille: Holvi FI50 7997 7995 1679 75 tai rahastonhoitajalle tanssi-iltoina.

Maksamalla jäsenmaksun jäsenyytesi pysyy voimassa ja voit vuosikokouksissa käyttää äänioikeuttasi, osallistua torstaisiin tanssiharjoituksiin Varia Aviapoliksessa veloituksetta ja saat alennusta kerhon järjestämistä tanssiretkistä ja pikkujouluista.

Aloita hyvä harrastus ja tule tutustumaan toimintaamme.

Huom. Yhdistyksellä ei ole vastuuvakuutusta. Olemme arvioineet, että yhdistyksen toimien myötävaikutus loukkaantumisriskiin tapahtumissamme on niin pieni, että siihen nähden vakuutuksen maksu on kallis. 

Osallistumalla seuran järjestämiin tapahtumiin hyväksyt että kuvia tapahtumista saatetaan jakaa seuran SOME-kanavilla.